Kangasalan jäähalli

Kangasalan jäähallin ympäristö ja rakennukset muuttuvat kaudelle 2021-2022 ja olemme koonneet tälle sivulle ohjeita hallille saapumiseen ja siellä toimimiseen.

Pysäköinti

Jäähallin pihapiiri on muuttunut monella tapaa ja myös pysäköintialueita on tullut jäähallin ympärille lisää. Pysäköintipaikat on merkitty asfaltoidulla pihalla  selkeästi.

Sisäänkäynti jäähallille

Kangasalan jäähalli sisältää kaudesta 2021-2022 alkaen kaksi hallia. Halli 1 on alkuperäinen halli ja Halli 2 on uusi, vuonna 2021 valmistunut halli. Pelaajien ja toimihenkilöiden sisäänkäynti kummankin jäähalliin jäävuoroille tapahtuu uuden hallin pelaajakäytävän sisäänkäynnistä. Pelaajakäytävän aulassa on monitori, josta näkee oman jäävuoron pukukopin ja sen voi katsoa myös etukäteen jäähallin nettisivuilta. Pukukoppien avaimet löytyvät aulasta monitorin vierestä. Aulassa on myös Valvomo-huone, josta tavoittaa myös jäähallin henkilökuntaa.

Halli 1

Hallissa 1 on käytössä kuusi pukukoppia, jotka on numeroitu kaudelle 2021-2022 uudelleen. Halli 1 pukukoppien numerot ovat 7-12.  Hallissa 1 on myös yleisö-wc, katsomo ja jäähallin kahvio. Pukukoppilistaukset ovat näkyvissä hallin 2 aulassa olevassa näytössä. Pukukoppien avaimet voi noutaa ja palauttaa hallin 2 aulassa olevaan avaintelineeseen.

Halli 2

Hallissa 2 on käytössä kuusi pukukoppia. Pitkällä käytävällä on kopit 1-4 ja päädyssä kopit 5 ja 6. Hallissa 2 on myös erillinen jääharjoittelualue esimerkiksi pienten lasten luisteluun. Hallin 2 ylätasanne on varattu joukkueiden oheisharjoitteluun. Hallissa 2 on myös yleisö-wc. Pukukoppilistaukset ovat näkyvissä hallin 2 aulassa olevassa näytössä. Pukukoppien avaimet voi noutaa ja palauttaa hallin 2 aulassa olevaan avaintelineeseen?

Kentänhoitaja

Kentänhoitaja hoitaa jäähallia ja toimii eripuolella hallia. Kentänhoitajan tavoittaa hallin 2 aulan läheisyydessä olevasta valvomosta.