Covid-19 ohjeita

Covid-19 pandemia aiheuttaa poikkeustoimia myös Kangasalan jäähallin toimintaa. Tällä sivulla on ajantasainen ohjeistus jäähallilla toimimiseen. 

TOIMINTA KANGASALAN JÄÄHALLILLA  4.2.2022

Koronavirus epidemian vaikutuksia toimintaan:

  JÄÄHALLI AUKEAA KAIKILLE 5.2.2022 ALKAEN

Koskee Kangasalan Jäähalli Oy:n molempia jäähalleja. 

Koronavirus ei ole vielä kadonnut. Aluehallintovirasto on kuitenkin todennut tartuntalukujen olevan sillä tasolla, että tällä alueelle on tehty koronapäätös: 

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ei ole jatkamassa tartuntatautilain 58 g -pykälän mukaista, tiettyjen tilojen sulkemista koskevaa määräystä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle 4.2.2022 jälkeen

Harjoitusten tai pelien aikana ei katsomoissa eikä muissa hallin tiloissa saa oleskella normaalisti. Yleisöä saa olla katsomossa 50 % normaalista. Tätä valvoo tilaisuuden järjestäjä. Eli halli 1 = kilpahalli yleisöä saa olla maksimissaan 300 henkeä ja halli 2 = harjoitushalli yleisöä saa olla maksimissaan 50 henkeä. 

Yli 12-vuotiaat käyttävät maskeja hallissa liikkuessaan, paitsi siirtyessään jäille ja siellä ollessaan. 

Halleissa pyritään toimimaan max 10 hengen ryhmissä, sekä pukukopeissa että jäillä.


Tärkeimmät hallin yleiset ohjeet:

• Hallille ei tulla sairaana, eikä jos epäilet olevasi sairastunut. Noudata viranomaisten ohjeita, jos epäilet tartuntaa itselläsi.

• Noudata turvavälejä hallissa liikkuessasi, myös pukukopeissa

• Jäähallin siivousta on tehostettu. Mutta pidäthän huolta osaltasi siisteydestä ja hygieniasta. Pese/desinfioi kätesi halliin tullessa sekä poistuessa.

• Jäähallin pukukoppien WC:t sekä suihkut ovat hallin käyttäjien käytössä. Jokainen harkitsee tarpeen omalta kohdaltaan. Suihkussa käynti hoidetaan hallilla ripeästi ja varusteet kerätään harjoituskassiin suihkun ajaksi. Hygieniavälineitä ei saa lainata (shampoo, saippua, deodorantti/vastaavat).

• Sylkeminen jäälle, lattioille yms. pinnoille sekä nuuskan käyttö ehdottomasti kielletty.

• Anna rauha edellisten poistua vuoroltaan. Ja poistu vuorolta ripeästi seuraavien alta pois. Pukukopit annetaan joukkueen käyttöön 30 min ennen vuoroa ja sieltä pitää poistua 15 minuutissa vuoron jälkeen.


Yhteistyöllä, joustavuudella ja rennolla asenteella tästäkin hyvä tulee!


Kangasalan Jäähalli Oy:n hallitus